10 Haziran 2021 saat: 14.00 - 16.00 Çevrimiçi Hava Kalitesi Farkındalık Semineri

10 Haziran 2021 Perşembe

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde yürütülen "Şehirlerde Hava Kalitesinin İyileştirilmesi ve Kamuoyu Farkındalığının Artırılması-CITYAIR Projesi" çerçevesinde, hava kalitesi konusunda toplumda bilgi düzeylerinin artırılması amacıyla 31 ilde projenin iletişim bileşeni kapsamında, üniversitelerde hava kalitesi hakkında farkındalık sağlanması için düzenlenen seminerler serisinin üçüncüsünün, pandemi tedbirleri kapsamında Sinop Üniversitesi ev sahipliğinde uzaktan bağlantı yöntemiyle yapılması planlanmakta olup bu amaçla ön görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

CityAir Projesi çalışmaları kapsamında yer alan; Amasya, Çorum, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas ve Tokat illerinde faaliyetlerini sürdüren üniversitelerin mühendislik fakültesi çevre mühendisliği bölümünde ve/veya çevre mühendisliği bölümü bulunmayan üniversitelerin ise mühendislik fakültesindeki bölümlerinde eğitim gören öğrenciler başta olmak üzere konuya ilgi duyan mühendislik fakültesi ve diğer fakültelerin öğrencilerine ve üniversite çalışanlarına yönelik olarak planlanan etkinliğe ait programa ulaşmak için TIKLAYINIZ.